Автор за Гласове: Юлия Семир Ел-хаким Следвайте ни в ТелеграмКоментари, взети

...
Автор за Гласове: Юлия Семир Ел-хаким Следвайте ни в ТелеграмКоментари, взети
Коментари Харесай

Коментари в профила на Тъкър Карлсън: Путин мина 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му

Автор за " Гласове ": Юлия Семир Ел-хаким Следвайте ни в Телеграм

Коментари, взети от профила на Тъкър Карлсън в обществената мрежа X, някогашен Twitter, под изявлението на съветския президент Владимир Путин

Винс Лангмън, Съединени американски щати: Владимир Путин одеве за половин час мина през последните 1000 години история на Русия и Украйна в елементи и без бележки. Джо Байдън не може да си спомни по кое време е умрял синът му. Бог да ни е на помощ! ”

Андрю Тейт, Съединени американски щати: Путин беше мек. Той можеше да раздра на части американското общество. Цялото изявление обаче се усещаше като да играе шах с моя татко. Нямаш никаква визия за какво майсторът мести някоя пешка, а когато схванеш, към този момент е прекомерно късно ”

Клей Томсън, Съединени американски щати:  Нямаше потребност Путин да раздира американското общество. Американското държавно управление се оправя ослепително с тази задача. ”

Пол Шипила, Съединени американски щати: Поздравления за Тъкър Карлсън, за историческото изявление с Путин. Фактът, че толкоз доста корпоративни медии се опълчиха на това Тъкър да направи изявлението, значи, че той е постъпил вярно. Може да не харесвате Путин, само че той е по-честен за американската политика, в сравнение с множеството американски политици ”

ЛиберкратмедияТМ, Съединени американски щати: „ Защо му е на Путин да нападна Америка. Ние си имаме демократи за задачата ”

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР